Μπαίνοντας προτεινόμενη επιχείρηση στο διαδικτυακό γαστρονομικό μας οδηγό , επωφελείστε από το ήδη υπάρχον πελατολόγιο και συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μέσα από τον οργανωμένο γαστροτουρισμό & της συνεργαζόμενης ομάδας ,εναλλακτικού τουρισμού, Grecopaths.

Μέσω του ζωντανού αυτού οδηγού που θα ανανεώνεται σταδιακά και συνεχώς ανά περιοχή της Ελλάδος, οι πελάτες μας θα μπορούν να ενημερώνονται για το που θα φάνε ή θα ψωνίσουν τα καλύτερα τοπικά προϊόντα-πιάτα. Επιπλέον σε όλες τα γευσιγνωστικές μας περιηγήσεις θα είστε στις επιλογές μας για να εξυπηρετήσετε τους Αμερικάνικης κυρίως εθνικότητας επισκέπτες μας.

Με αυτόν τον οδηγό γίνεται η ανάδειξη και η προβολή των μαγαζιών εστίασης ή φιλοξενίας , τα οποία χρησιμοποιούν τοπικά προϊόντα μαγειρεμένα με τοπικές αυθεντικές συνταγές ή αναδεικνύουν τον εκάστοτε τοπικό χαρακτήρα .Όλα τα παραπάνω είναι νούμερο ένα στις επιλογές των επισκεπτών μας άρα και δική μας.

Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο Γαστρονομικό μας Οδηγό παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο τηλ.+306933469888